Welkom op onze website

Hoogwaardig materiaal
De profielen zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van onze schermen veelvuldig ervaren.

Optimale bediening
De schermen zijn standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een , zon- of windautomaat. Dan gaat uw scherm volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen.

Variëteit in doeken
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom bieden wij u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon.